Užite si prácu v sprievode hudby

Užite si prácu v sprievode hudby

19.07.2019

Chystáš sa tento rok pracovať na festivale? Jedná sa o skvelú príležitosť ako sa zabaviť a privyrobiť. Ak ťa táto možnosť zaujala, nemal by si na niektoré veci zabudnúť. 

Práca na festivale nemusí byť vôbec tak náročná. Práveže obnášate niekoľko benefitov, ako je lístok úplne zadarmo a iné. Radi ti poskytneme informácie, ktoré by si mal vedieť, ak sa chystáš pracovať na festivale prvýkrát.

 

V prvom rade je podstatné, čo najrýchlejšie sa zaregistrovať a zaplatiť zálohu. Výška zálohy sa môže meniť na základe festivalu, no nemusíš sa báť. Záloha sa platí iba ako poistka proti možným škodám. Pokiaľ žiadnu nespôsobíš, bude ti vrátená po skončení festivalu. 

 

Na festivaloch si v niektorých prípadoch môžes vybrať pozíciu sám. Či to už bude stavanie stanov, práca na parkovisku alebo v areáli. Každopádne, budeš sa tam musieť dostaviť skôr a vtedy obdržíš aj presný popis svojej práce, teda aj počet hodín, ktoré odpracuješ. Nemusíš sa báť, stále ti ostane dosť času na zábavu a spánok. S voľným časom si môžeš robiť, čo sa ti zapáči. 

 

Brigádnici a dobrovoľníci majú svoje vlastné miesto, kde sa dá rozložiť stan. Stan však musí byť tvoj vlastný. Strava býva zaistená iba 1x za deň, obvykle to býva bageta a podobne.

 

Dôležitá je najmä dobrá nálada a partia ľudí, ktorí si to budú vedieť užiť spolu s tebou. Aj počas práce sa dá spoznať veľa zaujímavých ľudí a prežiť skvelé momenty, festivaly sú na to stavané a preto ti želáme veľa zážitkov a zábavy. 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299