Úspešné nové začiatky do nového roka

Úspešné nové začiatky do nového roka

03.01.2020

Ako ísť správne na predsavzatia? Možno sa to zdá ako jednoduchá úloha, ktorú si každý na prelome polnoci stanový ako ten hlavný cieľ. Aká je však pravda o predsavzatiach? Vie ich niekto dodržať?

Nový rok prichádza vždy vo veľkom a rovnako ho chce aj každý začať. Preto sa ľudia uchyľujú k predsavzatiam. Si aj ty jeden z tých, ktorý si stanovili jasný cieľ pre svieži reštart do novej dekády? Pravdou je však to, že 80 % ľudí svoje novoročné predsavzatie zahodí za hlavu ešte v priebehu prvého mesiaca.

 

Prečo to nefunguje?

Žeby predsavzatia boli iba prázdne slová? Nie. Na začiatku každý veľmi rád začne úplne od začiatku, no po tejto ceste za úspešným koncom svojho sna sa väčšinou vždy niečo pokazí a pomaly zabudneme na svoju veľkú motiváciu za „novým JA“.

 

Chceš sa tomu vyvarovať?

Predsavzatia sú ciele, ale väčšina z ľudí, ktorí si ich dajú nemajú nijakú predstavu o tom ako ich splniť. Preto by si mal začať spísaním plánu alebo zoznamu úloh, ako sa pomaly k tomu dopracovať. Zamysli sa, prečo naposledy tvoje predsavzatie stroskotalo a maj to pevne na pamäti.   

 

Postupom času sa posnaž svoje výsledky kontrolovať a zvážiť, či cesta, po ktorej ideš je tá správna. neinvestuj svoju silo do niečoho, čo pre teba prestáva mať zmysel. Hlavne ak ideš za svojím cieľom, tvoje výsledky musia byť efektívne. Samozrejme, nečakaj, že pri jednej návšteve posilňovne schudneš 5 kíl.

 

Osláv svoj úspech

Každý si zaslúži osláviť svoj úspech. Nech ti je práve oslava s kamarátmi alebo rodinou tým, čo ťa bude posúvať ďalej a načo sa budeš najviac tešiť. Máš na seba veľké nároky? Raz za čas sa uvoľni a dopraj si vychutnávanie svojho úspechu.

 

Prečo si spraviť zoznamov viac?

Koniec a začiatok roka dáva pocit sviežeho štartu, zahodenia starých návykov a začiatok nových vydarených vecí. Prečo tento rok neposunúť ešte ďalej a zostaviť si viacero zoznamov.

 

Asi každý neskôr pochopil, že jeho predsavzatie je ľahké vysloviť, ale nie už tak ľahké realizovať. Nenechaj sa odradiť! Január a Nový rok nie sú jediné príležitosti, kedy môžeš urobiť zmeny v svojom živote.

 

Držíme ti palce.

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299