Sranda počas práce z domu

Sranda počas práce z domu

19.08.2020

Karanténa nás síce držala ďaleko od seba, to však neznamená, že sme doma iba ticho sedeli! Väčšina z nás musela pracovať z domu, čo pre niekoho bol koniec zveta, pre iných zase prijemná zmena. Avšak poriadne sa zabavíte, ak vidíte, ako sa počas núteného home officu zabavili týto ľudia!

Ako si si nútenú prácu z domu užil ty? Pri práci z domu sa ľudia delia na dve strany - tí, ktorí si myslia, že nič lepšie na svete nemôže byť a tí, ktorím začne po čase liezť na mozog. Je skutočne práca z domu splnený sen? Každopádne, nemusíš sa ráno starať o skoré vstávanie (stačí tak 5 minúť pred online schôdzou), nemusíš dlho stáť pred šatníkom a premýšľať čo si oblečieš a samozrejme, vyhneš sa preplnenej hromadnej doprave. Je to však všetko? 

 

Home office sa javí ako skvelá voľba spôsobu práce hlavne preto, lebo je pohodlná. Avšak zabúda sa na to, že toto pozlátko počase opadne. Väčšina ľudí počase stráca chuť pracovať a hlavne stráca motiváciu. 

 

To však nie je prípad kolegov, ktorí sa dokážu zabaviť aj počas online schôdze. Niektorým sa podarilo pobaviť celú partiu svojich kolegov iba skrz malú nepozornosť a vznikla z toho téma, ktorá sa bude dať rozoberať celú ich kariéru. Pozri si toto zábavné video. Máš aj ty podobný zážitok zo svojho home officu? 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299