Simulácia pracovného pohovoru

Simulácia pracovného pohovoru

25.04.2023

Keď sa hovorí o pracovnom pohovore, väčšina z nás zareaguje s nervozitou. Pre niektorých je to rozhodujúci moment, ktorý môže znamenať získanie vysnívaného zamestnania. Snažíme sa pri pohovore urobiť čo najlepší dojem, ale stres a nedostatočná príprava nám to môžu prekaziť.

 

Simulátor pracovného pohovoru pomáha s prípravou na tento dôležitý moment. Na základe  pozície, o ktorú sa uchádzaš, ti bude vygenerovaných niekoľko otázok, ktoré by ti mohol personalista položiť na skutočnom pohovore. Tieto otázky ti pomôžu pripraviť sa na nečakané situácie a zvýšiť tvoju sebavedomosť.

 

Nie je možné povedať, že existujú správne alebo nesprávne odpovede na otázky, ale simulátor ti pomôže pochopiť, aké odpovede sú preferované. Je dôležité, aby si na otázky odpovedal úprimne a autenticky.

 

Simulátor vyhodnotí tvoju úspešnosť na základe odpovedí na 10 otázok, pričom každá z nich má hodnotenie po 2 body. Jeho cieľom je odhaliť tvoje nedostatky a pomôcť ti ich odstrániť. Simulátor by ti mal tiež pomôcť zbaviť sa stresu a nervozity, ktoré môžu negatívne ovplyvniť výkonnosť na skutočnom pohovore.

 

Treba však pamätať na to, že simulátor nepozná presne otázky, ktoré ti položí personalista na skutočnom pohovore. Je dôležité byť pripravený na nečakané situácie a zachovať chladnú hlavu, aby si mohol odpovedať s rozvahou a úprimne.

 

Ako súčasť prípravy na pohovor je dôležité mať aj moderný a aktuálny životopis. Životopis si môžeš vytvoriť pomocou online šablón, aby si zaujali personalistu a zvýšili svoje šance na úspech.

 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299