Rýchly spôsob, ako si nájsť brigádu

Rýchly spôsob, ako si nájsť brigádu

25.05.2022

Hľadáš si brigádu? Zaregistruj sa na stránke Brigada.sk a ponuky práce ti budú vždy k dispozícii. Čas dvojmesačných prázdnin je presne to obdobie na hľadanie brigády. Vďaka nej môžeš nabrať nové vedomosti, skúsetnosti, nájsť si nových priateľov a získať nekonečné množstvo skvelých zážitkov. Zisti, čo všetko sme si pre teba pripravili. 

 

Brigádovanie je otvorené každému, kto má záujem - študentom, mamičkám aj oteckom na materskej, nezamestnaným a seniorom. Má to iba tieto podmienky: 

 

Pre uzavretie oficiálnej brigádnickej zmluvy musíš mať aspoň 16 rokov, zvyčajne je to vek, v ktorom žiaci majú ukončenú 10-ročnú povinnú školskú dochádzku. Ak to spĺňaš, nemáš čo riešiť a prácu si môžeš hľadať ihneď.

 

Ďalšou podmienkou sú samozrejme požiadavky zamestnávateľa. Zaujal ťa nadpis inzerátu? To nie je všetko, je potrebné si podrobne prečítať, aké požiadavky má zamestnávateľ na nových brigádnikov. Zváž, či máš potrebné vzdelanie, vedomosti a prípadne aj skúsenosti. 

V prípade, že že brigáda sedí úplne na teba si prichystaj životopis, ktorý budeš odosielať zamestnávateľovi. 

 

Čo všetko ti ponúka Brigada.sk? 

Ide o portál, kde nájdeš stále nové brigádnické ponuky. Záujemcovia sa tu môžu zadarmo zaregistrovať, prihlásiť a ozvať sa zamestnávateľovi, ktorý pridal svoj inzerát. 

 

Hľadaj brigády podľa kategórie 

Hľadanie brigády je náročná záležitosť a trvá veľmi dlho, kým sa vôbec dostaneš k takej, ktorá by ti vyhovuje. Ak si to chceš uľahčiť, môžeš si prezrieť brigády zoradené podľa pracovného odvetvia. To sú napríklad administratívne práce, pomocné práce, upratovanie, opatrovanie, stavbárstvo, gastronómia a pod. Jednoducho si vyberieš odvetvie, ktoré sa ti najviac pozdáva.



Hľadaj brigádu v okolí svojho mesta alebo dediny 

Ak je pre teba praktickejšie hľadať brigádu v svojom okolí, môžeš zoradiť brigády podľa toho. Má to svoje výhody, nebudeš musieť cestovať a míňať peniaze za cestu. 

 

Na stránke sa nám kopí čoraz viac nových ponúk. Svoju vysnívanú brigádu síce nemusíš nájsť ihneď, podstatné je, aby si nezabudol ponuku prezerať každý deň, aby si nestratil prehľad.

 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299