Prečo využiť minižeriavy na svojej stavbe?

Prečo využiť minižeriavy na svojej stavbe?

27.05.2021

Plánujete stavbu alebo rekonštrukciu vašej nehnuteľnosti? Ak chcete pracovať, čo najefektívnejšie, možno by ste mali zvážiť použitie mini žeriavu. Aké výhody vám to prinesie? Na väčšine stavieb je potrebné použiť aj zdvíhacie zariadenia. A tieto vám prídu naozaj vhod, ak budete musieť dvíhať potrebný materiál.

Minižeriavy sa používajú na stavbách na zdvíhanie a premiestňovanie rôznych predmetov, z jedného miesta na druhé. Ich význam je obrovský, pretože bez nich by boli niektoré práce nemožné.

Výhody

Mini žeriavy sú malé, ale kompaktné stroje, ktoré sú schopné vykonať všetko, čo môžu aj bežné žeriavy na stavenisku.

 

  • Jednou z veľkých výhod mini žeriavov je, že nepotrebujú veľa miesta, ako napríklad veľké žeriavové modely. To znamená, že môžu efektívne pracovať aj v stiesnených a úzkych priestoroch.

 

Vedeli ste, že...

... minižeriavom si môžete na streche domu zrealizovať zelené strechy, ktoré sa dnes tešia popularite a ponúkajú mnoho benefitov aj pre životné prostredie? 

 

  • Ďalšou veľkou výhodou mini žeriavov je, že na sledovanie a kontrolu celého postupu zdvíhania je potrebná väčšinou iba jedna osoba. Ušetrí to čas a samozrejme aj peniaze. Niektoré moderné mini žeriavy je možné ovládať pomocou diaľkového ovládača. Týmto spôsobom je možné žeriav ovládať na bezpečnú vzdialenosť, čím sa zvyšuje bezpečnosť pre všetkých na stavenisku. 

  • Umožňujú ľahký transport a pohyb. To je obzvlášť užitočné pri inštalácii schodísk, kovových zábradlí, zábradlí okenných tabúľ, ako aj pri stavbe oceľových konštrukcií.

  • Minižeriav je ideálnym pomocníkom pri stavbe, pretože sa dokonalo prispôsobí nerovnému terénu a už za krátku dobu je pripravený na použitie.

  • Ľahko sa ovládajú a dajú sa používať už aj s minimálnym zaškolením. To umožňuje stavebným pracovníkom pracovať rýchlejšie a efektívnejšie.

  • Keďže pracujú ticho a majú bezemisnú prevádzku, hodia sa tak aj na prácu v interiéri.

  • Ich využitie je všestranné a pomáhajú na rôznych typoch stavieb, od nákupných centier cez hotely až po veľké haly.

 

Typy žeriavov sú konštruované pre rôzne nosnosti, v rôznych výškach a väčšinu z nich je možné si dokonca aj prenajať.

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299