Prečo by ste mali zariadiť detský kútik vo svojej predajni alebo reštaurácií?

Prečo by ste mali zariadiť detský kútik vo svojej predajni alebo reštaurácií?

08.12.2021

Chcete, aby si rodiny s deťmi obľúbili váš podnik? Premeniť vašu predajňu alebo reštauráciu vhodnú pre rodinky s detmi je skvelou príležitosťou, ako zaujať a získať viac zákazníkov. To či si ju obľúbia, závisí vo veľkej miere od toho, do akej miery vyjdete v ústrety detským potrebám. Môže to byť' detské menu, ale aj dostupný detský kútik.

 

V niektorých podnikoch detské kútiky úplne chýbajú. Prečo by ste vy nemali na ne určite nemali zabudnúť a na čo by ste mali myslieť?

S detským kútikom sa vo vašom podniku zdržia hostia dlhšie

Detský kútik je skvelý spôsob, ako zabaviť deti, ale aj možnosť, ako splniť potreby rodičov i detí. Deti majú vždy veľký vplyv na to, kam rodina pôjde na obed či na večeru. Keď sa deti budú cítiť vítané a budú sa baviť, ich rodičia budú mať viac času na oddych a možno si objednajú aj drink navyše. Hra v detskom kútiku sa tak stane relaxom pre dieťa a v konečnom dôsledku aj pre dospelých. 

Reštaurácie pre deti

Nie všetky reštaurácie s detskými kútikmi či ihriskami dokážu vytvoriť rodinnú atmosféru, aby si získali srdcia rodičov a ich potomkov. Najprv by ste sa mali pokúsiť porozumieť vášmu cieľovému publiku a zistiť čím prilákate ich pozornosť.

Hlavné požiadavky na reštauráciu vhodnú pre deti

Aby ste vo vašej reštaurácií vytvorili priestor vhodný pre deti, určite by ste mali zvážiť zvážiť nasledovné:

  • Vytvorenie zdravého detského menu

  • Ponuka rôznych aktivít pre deti

  • Vytvorenie priestoru pre deti rôzneho veku

Priestory vhodné pre deti

S ohľadom na priestor vašom podniku by ste mali hraciu plochu od hlavného priestoru oddeliť, aby deti pri hre nerušili iných hostí. Ideálnou možnosťou najmä v letných mesiacov je zariadenie terasy, na ktorej sa deti nebudú nudiť. Ihrisko by však malo byť bezpečné a dobre premyslené.

Čo by mal detský kútik obsahovať?

Na vybavenie bezpečného detského priestoru sa určite šetriť neoplatí, stavte radšej na kvalitu a to, aby boli hry a nábytok odolné a zdravotne nezávadné. Detská zvedavosť je nevyspytateľná a k úrazu môže dôjsť veľmi rýchlo.

Čo by v detskom kútiku nemalo chýbať:

  • Sedacie vaky, stoly, stoličky alebo veľké vankúše, na ktorých si môžu odpočinúť, keď sa unavia.

  • Na to, aby ste pritiahli detskú pozornosť, budete pravdepodobne potrebovať hry a hračky, ktoré deti doma nemajú. Môže to byť' detská kuchynka, domček pre bábiky, detské elektrické motorky, hojdačky či šmýkačky. Deti si rady vyskúšajú všetko a s jedinou hračkou sa tak môže zahrať aj viacerých detí súčasne.

  • Ďalším dôležitým bodom je hygiena. Vyberajte nábytok, hračky a materiály, ktoré sa dajú ľahko a rýchlo čistiť a čisteniu venujte dostatočnú pozornosť.

  • Pri výbere hier a hračiek sa zamerajte skôr na typy hračiek, ktoré poslúžia deťom viacerých vekovej kategórií. Oceníte to aj vy, najmä ak sú vaše priestory minimálne.

  • Hádanky alebo maľovanky, knihy, lego, mäkké penové bloky apod.

  • Nastaviť môžete aj televízor s kreslenými filmami a vzdelávacími programami.

 

Niekedy je ťažké rozhodnúť sa aký typ vybavenia zaobstarať, no po vyskúšaní rôznych aktivít čoskoro prídete na to, čo najviac rezonuje u vašich najmladších hostí.

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299