Obdobie letných brigád je tu!

Obdobie letných brigád je tu!

17.05.2023

Koniec školského roka je za rohom a s ním prichádza aj viac voľného času, čo je skvelá príležitosť začať brigádovať. Brigády ti ponúkajú oveľa viac než len zarábanie peňazí. Je to skvelá príležitosť na spoznávanie nových ľudí, získavanie cenných skúseností a rozširovanie obzorov.

 

Vo všeobecnosti môžu začať brigádovať žiaci stredných škôl a študenti dennej formy na vysokých školách, ktorí nedosiahli vek 26 rokov.

 

Ak preferuješ brigádu v blízkosti svojho domova, máš možnosť vybrať si konkrétnu lokalitu a prehľadávať ponuky v rôznych kategóriách, ako napríklad hostesing, hotelierstvo, administratíva a ďalšie. Na našej webovej stránke nájdeš brigády zoradené podľa krajov, čo ti uľahčí hľadanie práce v tvojom meste alebo tvojej dedine.

 

Pre tých, ktorí túžia po pracovných skúsenostiach v zahraničí, ponúkame aj brigády v rôznych krajinách.Práca v zahraničí ti poskytne príležitosť zdokonaliť sa v jazykoch, vytvoriť si medzinárodné priateľstvá a vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Medzi obľúbené krajiny pre brigády patria USA, Nemecko, Česko a mnoho ďalších. 

 

Ak sa chceš dozvedieť, koľko presne si zarobíš, môžeš vyskúšať našu kalkulačku výplaty a odvodov. Jednoducho vyplň svoju hodinovú mzdu a počet odpracovaných hodín v danom mesiaci. Kalkulačka ti presne ukáže čistú sumu, ktorú dostaneš. 

 

Pred začatím brigády je dôležité myslieť na niekoľko vecí. Jednou z nich je správne vypracovaný životopis, ktorý zaujme zamestnávateľa a zvýši tvoje šance na získanie brigády. Ak plánuješ brigádu v zahraničí, priprav si aj verziu životopisu v inom jazyku. Nezabudni ani na motivačný list.

 

Ak hneď nenájdeš, čo hľadáš nestrácaj hlavu. Brigád na Slovensku stále pribúda, obzvlášť pred letom. Nezabúdaj neustále kontrolovať ponuky, aby ti tá tvoja vysnívaná neušla. 

 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299