Nemáte vlastné priestory pre svoju firmu?

Nemáte vlastné priestory pre svoju firmu?

23.04.2020

Vaše problémy vie vyriiešiť virtuálne sídlo! Ich popularita dnes nestále rastie- prečo to tak je? Prečítajte si, aké výhody vám virtuálne sídlo prinesie. 

Čo sú virtuálne sídla? 

Poskytovanie virtuálneho sídla je platená služba, na ktorú sa podnikatelia obracajú pokiaľ nemajú vlastné firemné priestory, ktoré by zapísali do Obchodného registra. Ste živnostník, začínajúca firma alebo sa dlho  zdržiavate v zahraničí? Virtuálne sídlo vám ponúka tieto výhody: 

 

Lacnejší prenájom

Ak si svoju vlastnú nehnuteľnosť alebo jej prenájom ešte nemôžete dovoliť, alebo ju vôbec nepotrebujete, prečo si neprenajať virtuálne sídlo, ktoré vás vyjde lacnejšie než prenájom celej budovy?

 

Služby navyše

Inou výhodou sú aj dodatočné služby. Firmy, ktoré ponúkajú virtuálne sídla vedia zabezpečiť a virtuálnu kanceláriu pre krátkodobý prenájom a zasadacie miestnosti na obchodné rokovania. Prípadne, ak nemáte záujem o preberanie pošty, tieto firmy to urobia za vás. Pravidelne budete informovaný o novej doručenej pošte, ktorá bude uchovávaná na vašej virtuálnej adrese.

 

Pretížna lokalita

Lokalita vášho budúceho virtuálneho sídla je vec, na ktorú by ste nemali zabúdať. V dnešnej dobe ponúka virtuálne sídla mnoho firiem, podstatné je hľadieť aj na jeho lokalitu. Ak sa nachádza na lukratívnom mieste, napríklad v hlavnom meste, vaša firma si môže jednoduchšie získať klientov a v ich očiach nadobudne vyšší štandard.

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299