Najlepšie brigády počas strednej alebo vysokej školy

Najlepšie brigády počas strednej alebo vysokej školy

02.05.2023

Ako študenti, či už na strednej alebo vysokej škole, často narazíme na problém nedostatku času na prácu. Napriek tomu existuje množstvo brigád, ktoré nám umožňujú zarobiť si niekoľko hodín týždenne a získať pracovné skúsenosti.

 

Najlepšie miesta na hľadanie brigád sú školské a univerzitné platformy, kde sa ponúkajú práce v oblasti, ktorú študujeme, a je tak jednoduchšie získať prax. Okrem toho, môžeme tiež skúsiť hľadať na webových stránkach, ktoré ponúkajú širokú škálu pracovných miest v rôznych oblastiach.

 

Erasmus stáže sú skvelou príležitosťou pre tých, ktorí chcú získať pracovné skúsenosti v zahraničí a zarobiť si peniaze navyše. Najvhodnejšou brigádou je tá, ktorá nám umožní získať skúsenosti v oblasti, ktorú študujeme.

 

Študenti najčastejšie pracujú v gastro priemysle, administratíve, hotelierstve a cestovnom ruchu, informačných technológiách, distribúcii a rozvoze a v ďalších oblastiach. 

Ak ste vlastníkom certifikátov  z rôznych kurzov, máte výhodu aj pri hľadaní práce v oblasti IT, kde vám často umožnia pracovať z domu a zefektívniť tak svoj čas.

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299