Nájdite si brigádnikov do svojej prevádzky alebo firmy

Nájdite si brigádnikov do svojej prevádzky alebo firmy

31.10.2022

Potrebujete výpomoc a neviete nájsť brigádnikov? Vytvorte si inzerát na overejnom inzertnom portály. Hľadanie brigánikov môže byť rovnako náročné a zdĺhavé ako si brigádu hľadať. Poradíme vám, kde vytvoriť inzerát a ako osloviť, čo najviac brigádnikov. 

 

Hodila by sa vám výpomoc do práce? Celoročne mnoho zamestnávateľov hľadá brigádnikov  a uverejňujú svoje ponuky práce na inzertný portál. Ešte predtým, ako sa rozhodnete inzerát uverejniť si dobre rozmyslite, kde ho budete publikovať. Odporúčame vám sa zaregistrovať na overenej stránke s brigádami, kde sa brigádnici pravidelne vracajú a hľadajú prácu. Uverejniť inzerát však nie je všetko, tu sú naše tipy

 

Inzerát musí byť úplný a úprimný 

Pri tvorbe inzerátu to nemsuíte príliš preháňať s textom. Stačí ak budú vyplnené podstatné kolónky, čím sú hlavne : náplň práce, požiadavky na brigádnika a mzda. Nikdy však nezatajujte podstatné informácie. Inzerát musí byť celistvý a úprimný. 

Snažte sa písať čitateľne, nech je brigádnikov ihneď jasné o akú brigádu sa jedná. 

 

Inzerát v správnej kategórii a kraji 

Pri vytváraní inzerátu zvoľte správnu kategóriu brigády podľa profesie. Napríklad čašník, administatívne práce, call centrum, kuchár atď, aby ste brigádnikov uľahčili hľadanie. Mnoho brigádikov si hľadá brigádu v kontrkétnej kategórií, zvýši sa tak šanca, že nájde váš inzerát. 

 

Veľmi podstatné je zaradiť inzerát do správneho kraja alebo mesta. Brigádnik bude následne vedieť, kde sa bude brigáda nachádzať a kam sa potrebuje dostaviť. 

 

Zlepšite viditeľnosť svojho inzerátu

Nech sa snažíte akokoľvek, je skoro isté, že váš inzerát po čase vytlačia novšie ponuky práce. Čím bližšie sú Vianoce, tým viac ponúk bude na portál pridaných. Pokiaľ sa takýmto problémom chcete vyhnúť, vyskúšajte služby: 

 

TOP brigáda je jedna z najobľúbenejších služieb. Po jej uplatnení automaticky váš inzerát posunie na prvé polia a navyše označí ako TOP. Brigáda bude dobre viditeľná a brigádnici ju rýchlejšie objavia. 

 

TOP zamestnávatelia je služba, ktorá vaše meno a logo uverejní priamo na domovskej stránke. To znamená, že po tom ako brigánik otvorí portál uvidí vás. Logo sa dá rozkliknúť a následne uvidí iba vaše brigády. 

 

Databáza brigádnikov vám sprístupní informácie o všetkých registrovaných brigádnikoch na portály. Podľa vlastných požiadaviek si môžete všetkých prefiltrovať a vybrať tých pravých. Následne sa im môžete ozvať.

 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299