Kvalitné tričká s potlačou nie sú len o tričkách

Kvalitné tričká s potlačou nie sú len o tričkách

30.04.2021

Výber darčekov pre svojich blízkych je síce často náročný proces, no ak ho zvládneme správne a vyberieme niečo naozaj osobné, obdarovaný sa poteší ešte o niečo viac. Veľa o vzťahu darca - obdarovaný povedia napríklad veľavravné tričká so zábavnou či trefnou potlačou. Treba však investovať nielen do výberu vhodného motívu, ale aj do kvality produktu.

Dôležitá je kvalita trička

Tričká, obyčajné aj tie s potlačou, sa na nás valia z každej strany. Hoci na prvý pohľad sú rovnaké, pri tom druhom pohľade zistíte, že rozdiel je v kvalite. To si uvedomuje aj pán Pavel, majiteľ e-shopu na tričká s potlačou. Kým v začiatkoch fungovali ako partner zahraničnej firmy, dnes pracujú samostatne. A jedným z dôvodom je práve to, že nemohli ovplyvniť kvalitu produktov, na ktorej im naozaj záleží.

Prečo sa oplatí dbať pri výbere na kvalitu? Kvalitné tričká s potlačou jednoducho vydržia dlhšie, nemenia po vypratí svoj tvar, veľkosť ani potlač a vyzerajú k svetu aj niekoľko rokov.

Podstatná pri výbere je kvalita:

  • trička

  • tlače

  • grafiky

Unikátne grafické návrhy od skúsených grafikov

Pri výbere je možné siahnuť po už hotových grafických návrhov, ktoré vytvorili skúsení grafici. Podľa majiteľa e-shopu vyrobsitricko.sk patria k najobľúbenejším motívom svadobné a rozlúčkové tričká, tričká pre páry či tričká podľa obľúbeného hobby. Svoje tričká si tak nájdu rybári, poľovníci i záhradkári. 

Tričká s vlastnou potlačou

Pre tých, ktorí si nevyberú z hotových dizajnov, je výhodná možnosť tričiek s vlastnou potlačou. Každý sa tak môže zahrať na módneho návrhara a prostredníctvom veľmi intuitívneho kreatora si vytvoriť vlastný návrh trička.

Postup na výrobu trička s vlastnou potlačou je tiež veľmi jednoduchý. Stačí si zvoliť typ trička, vytvoriť vlastnú potlač z fotky, nápisov či rôznych ikon, zvoliť správnu veľkosť a odoslať objednávku.

Technológia na potlač tričiek

Možnosti tlače sa neustále rozširujú, a tomu je potrebné prispôsobiť aj biznis. Každá spoločnosť v úvode bojuje s technológiami, no vo firme Vyrob si tričko sa s nimi popasovali a proces digitálnej technológie hravo zvládli. Všetko pre kvalitné výrobky a spokojných zákazníkov.

V súčasnosti používajú digitálnu tlač, vďaka čomu je možné vytlačiť všetky farebné odtiene. Preto majú tričká dlhú trvanlivosť a hodia sa aj na tlač fotiek.

Vyhľadavávanie

Sociálne siete