Hľadáte brigádu pred sviatkami? Vieme, kde ich môžete nájsť

Hľadáte brigádu pred sviatkami? Vieme, kde ich môžete nájsť

03.11.2021

Premýšľate nad svojimi úsporami pred sviatkami? Budú vám stačiť na všetky darčeky a bežné výdavky? Ak ste sa ocitli v situácii, kedy by vám i brigádnická výplata stačila, môžete sa o ňu začať zaujímať ešte dnes. V našom článku vám povieme, ktoré vianočné brigády sú v kurze a kde ich môžete nájsť. 

Vianoce a brigády

Niet divu, že rovnako ako v období letných práznin, aj počas zimnej sviatkovej sezóny zamestnátelia hľadajú novú posilu. Už v čase novembra ľudia začínajú šaliet, v rámci obchodných centier sa premelie stovka ľudí, každý hľadá najoriginálnejšie darčeky. Zamestnávatelia potom majú problém viezť v harmonickom duchu celú prevádzku a dokonca i sklad. Brigádnici sú tým pádom plne vítaní. 

Najčastejšie "vianočné" brigády ponúkajú miesta v skladoch, ako výpomocné práce, v stánkoch na vianočných trhoch, či na predajni, ako asistent predaja alebo pokladník. 

 

Prečo je dobré mať brigádu počas sviatkov?

Sezónne brigády je dobre využiť. Nielenže ti prispejú do mesačného budgetu, pomôžu ti si našetriť niekedy aj na nový rok. Vianoce, ako najkritickejší sviatok, z hľadiska výdavkov a zadĺženia, vedia mnoho ľudí vyšťaviť. Neprepadaj panike, že nemáš dostatok peňazí na darček svojej mame, jednoducho sa prihlás na brigádu

 

Kde hľadať brigádu? 

Brigádu môžeš jednoducho hľadať v svojom okolí -  v meste alebo dedine. Ak však tvoje hľadanie skončilo neúspechom, stále môžeš navštíviť inzertné portály, ktoré majú pre teba prichystanú celú škálu brigád. Nájdeš tu všemožné kategórie brigád, zo Slovenska a zahraničia. 

 

Ak si už našiel tú, ktorá ti bude najviac vyhovovať, stačí iba osloviť zamestnávateľa, ako to urobiť? 

Zamestnávateľovi je najlepšie sa ozvať ihneď a nečakať príliš dlho. Dlhé čakanie spôsobí, že ti brigádu niekto vyfúkne a ty následne musíš hľadať znova od začiatku. Avšak stáva sa to aj tak, takže prípadne si nájdi viacero atraktívnych brigád. Zamestnávateľovi sa prihováraj slušne, bez vulgarizmov a najlepšie bez gramatických chýb. Zavolaj mu a daj mu vedieť, že sa ti brigáda zapáčila a prípadne sa môžeš spýtať niečo naviac. Ak ideš písať e-mail, dbaj na to, aby bol formálny. Nezabúdaj poslať i životopis, ak to zamestnávateľ požaduje. 

 

 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299