Elektrické vozidlá, ako optimálny darček pre deti

Elektrické vozidlá, ako optimálny darček pre deti

06.09.2021

Pravdepodobne iba malo veci urobí deťom takú radosť ako dokonale prepracované hračky, s ktorými sa budú cítiť ako dospelí. Takéto hračky deťom prinesú zábavu na niekoľko hodín, vybláznia sa a osvoja si základnú manipuláciu s vozidlom.

 

Elektrické autá a motorky pre deti sú skvelým darčekom nielen pre chlapcov, ale aj dievčatá. Chcete deťom darovať elektrické vozidlo? Insirujte sa našimi tipmi.

Typy vozidla

Elektrické autíčka

Najbežným typom vozidiel sú klasické detské autá. V ponuke sú jednosedadlové alebo viacmiestne verzie v rôznych farbách, veľkostiach, prevedeniach a značkách.

Elektrické motorky

Veľmi obľúbené, najmä u chlapcov sú aj motorky. Tieto sú však na rozdiel od autíčok vhodnejšie pre staršie deti (od 3 rokov) a hodia sa viac na rovný a pevný povrch. Motorky môžete doplniť o prídavné kolesá, čím zvýšite bezpečnosť.

 

Tip: Výhodou elektrických vozidiel, je to, že môžete deti naučiť základné pravidlá cestnej premávky ako aj viesť ich k zodpovednosti

Základné parametre

Ako pri autách pre dospelých aj pri kúpe detských autíčok a motoriek by ste sa mali zamerať na tieto parametre: 

 

  • Hmotnosť

  • Nosnosť

  • Rozmery

  • Maximálna rýchlosť

  • Pohon a motor

  • Batéria a nabíjanie

Vek dieťaťa

Výber vhodného vozidla by mal zodpovedať aj veku dieťaťa. V obchodoch zoženiete modely, ktoré sú určené pre najmenších zhruba od 1 roka, ale aj také, ktoré sú vhodné pre staršie deti do 8 rokov. U autíčok pre deti mladšie ako 2 roky existujú modely na diaľkové ovládanie so slabšiu konštrukciu. Deti medzi 2 a 8 rokmi zvládnu riadiť aj silnejšie autíčka. Keďže motorky sú náročnejšie na stabilitu, vyrábajú sa väčšinou pre deti až od troch rokov.

 

Tip: Ako doplnok k darčeku môžete deťom pribaliť aj hovoriace knihy Albi. Audioknihy, ktoré sa taktiež Postarajú o zábavu a deti sa dozvedia mnoho zaujímavých a užitočných informácií.

 

Elektrické vozidlá deťom ponúkajú zažiť dobrodružstvo a preskúmať tak záhradu či okolie. Či už na vlastnú päsť alebo s kamarátmi, o zábavu bude určite postarané. 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299