Chceš čo najlepšie zapôsobiť? Máme pre teba pár spôsobov

Chceš čo najlepšie zapôsobiť? Máme pre teba pár spôsobov

12.08.2019

Čo sa hodí a čo nie? To je otázka, čo nejednej z nás vŕtala hlavou- hlavne ak ide o pohovor! 

 




 V prvom rade je dôležité plánovanie. Ak máš pohovor už zajtra určite ťa zaujíma, čo je vhodné si na pohovor obliecť. Máme pre teba pár rád a aj upozornení. 

Ak chceš staviť na istotu radíme zvoliť jemné farby a to, v čom sa cítiš pohodlne. 

 

1) Blúzky a košele so sukňou po pás

2) Čierne šaty so silónkami

3) Svetríky a roláky

Toto sú overené kúsky, ktorými na pracovnom pohovore určite nič nepokazíš. Ide však o to, že ty sama musíš mať preskúmaný dress code svojej brigády alebo práce. Značí to hlavne tvoj záujem o pozíciu a tým rastie aj tvoja šanca na získanie práce. 

 

Určite sa vyvaruj: 

  • Výrazným farbám oblečenia
  • Priehladné materiály
  • Prehnanému líčeniu,
  • Výstredným šperkom
  • Zlej veľkosti

Nie vždy stačí, že je oblečenie vyžehlené a čerstvo vytiahnuté z práčky. Ide o to, že oblečenie nemôže pútať viac ako vy sami a aby sa rozhovor neponášal iba v povrchnej forme. 

Ako obuv sa odporúčajú najmä topánky s opätkom a uzavretou špicou. Najlepšie by bolo, keby opätok nie je moc vysoký. Ak nie si z tých, čo radi opätky, vhodné sú aj baleríny alebo mokasíny.

 

Na záver si nezabudni všetky veci, ktoré sú k tvojmu pohovoru dôležité. Je to navyše aj sebavedomie a úsmev. Prajeme veľa šťastia. 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299