Chcel by si zarábať pohodlne a bez rizika? Máme pre teba niekoľko rád

Chcel by si zarábať pohodlne a bez rizika? Máme pre teba niekoľko rád

06.08.2019

Nenechaj sa nachytať a oklamať! Radi ti povieme na čo je treba dávať pozor 

Už dlhšiu dobu máš snahu  nájsť si vhodnú prácu, či brigádu z domu? Na portáloch, ktoré ponúkajú prácu, sa čoraz častejšie objavujú falošní inzerenti so sľubmi o rozprávkovom plate za minimálnu snahu. Keďže táto ponuka je dosť rozšírená, je o to ťažšie ju neustále kontrolovať. Práve pre tento dôvod by sme ti radi dopomohli k tomu zistiť, čomu je dobré sa vyvarovať pri práci z domu

 

Práca z domu vie vyznieť, ako práca snov, kedy nemusíš skoro vstať, neponáhľať sa na autobus a celý deň sedieť v nepohodlnom saku. Bohužiaľ, nie vždy je práca z domu možná. Falošné ponuky práce ti budú navrhovať investovanie vlastných peňazí do viac neupresneného biznisu, no taktiež aj lákať na mastný zárobok. Iným spôsobom je klikanie na reklamy alebo vypĺňanie dotazníkov. Potom na pohľad nevinná práca skladania obálok, pier alebo zasielanie listov. 

 

Ak máš o takýto druh práce záujem, je dôležité zistiť všetky dôležité detaily, a to presné zadanie práce, jej vyplácanie a čiastka, ktorú môžeš za to dostať. No z veľkej časti ide aj tak o podvod, čo po dlhom vypytovaní sa nakoniec pochopíš. Musíš zachovať chladnú hlavu a nenaletieť na každé sladké slovo. 

 

Stále však existujú ponuky pre prácu z domu od solídnych inzerentov. Potrebné je dôsledne si preveriť každú informáciu a byť v blízkom kontakte s osobou, ktorá prácu ponúka. Pôjde z veľkej časti skôr o privyrobenie než o pevne stanovený plat. Preto sa tieto práce hodia skôr pre študentov alebo pre mamičky na materskej. Môžete však začať aj s prácou na vlastnú päsť. Je to napríklad práca v kreatívnej oblasti, ako je tvorenie vlastnej bižutérie alebo maľba, blogovanie a programovanie.

 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299