Brigády v tvojom okolí na teba čakajú!

Brigády v tvojom okolí na teba čakajú!

28.06.2022

Leto je ideálne obdobie pre hľadanie brigády alebo práce. V tomto čase má viacero podnikov, obchodov a prevádzok, čo robiť. Turizmus a návštevy rastú - niet divu, prečo zamestnávatelia hľadajú výpomoc. 

 

Ak si ešte nenašiel brigádu, nepanikár. Poradíme ti, ako a kde môžeš nájsť tie najlepšie brigády v tvojom okolí

Niekedy situácia alebo financie nedovolia, aby si odcestoval do zahraničia. Avšak brigáda na Slovensku a ešte lepšie v tvojom okolí je stále ideálna a pohodlná možnosť. Neminieš peniaze ani nepremrháš čas na cestovanie.

 

Toto sú možnosti, cez ktoré si môžeš hľadať brigádu

 

Opýtaj sa ľudí okolo seba

Občas nie je odveci sa na prácu alebo brigádu opýtať ľudí okolo seba. Nikdy nevieš, či zrovna oni alebo ich známi nepotrebujú nejakú pomoc, napríklad na kosenie trávy, upratovanie alebo na stavbu. 

Ak si v spojení so svojimi bývalými kolegami alebo zamestnávateľmi, môžeš ich požiadať, aby ti dali vedieť, keby mali náhodou voľné mieste. 

 

Navštív miestne podniky a obchody 

Navštív miestne podniky, reštaurácie, bistro alebo penzióny a hoteli, možno tam niekoho hľadajú. Ak bývaš v meste, alebo v blízkosti mesta, môžeš skočiť do obchodných domov a veľkých skladov, kde priamo môžeš navštíviť viacero prevádzok naraz. Dáva to vyššiu šancu niečo nájsť a prípadne aj rovno absolvovať interview. 

 

Čítaj lokálne noviny a rôzne médiá

Môžeš skúsiť pohľadať brigádu klasickým spôsobom pomocou miestnych novín. Tvoja dedina, obec alebo mesto môžu mať noviny, ale ak nie, stále je prístup k sociálnym sieťam, kde môžu mať svoje profily. 

Možno práve takýmto spôsobom niekto zverejnil svoj inzerát s vedomím, že sa ozve niekto z okolia. 

 

Vyhľadávaj na inzertných portáloch 

Naistejšou cestou pri hľadaní brigády sú inzertné portály. Na internete síce nájdeš veľké množsto pracovných inzerátov, nie všetky sú však overené a pravé. Môže sa jednať o podvod. 

Preto je lepšie navštíviť známy inzertný portál a prezrieť si, aké ponuky skrýva. Podľa vlastných potrieb si môžeš hľadať brigádu podľa svojej lokality alebo odboru, v ktorom chceš pracovať.

 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299