Ako zaujať brigádnikov? 3 osvedčené rady, ako vylepšíte pracovný inzerát

Ako zaujať brigádnikov? 3 osvedčené rady, ako vylepšíte pracovný inzerát

23.02.2022

Pridali ste pracovný inzerát ale nikto sa vám zatiaľ neozval? Takže dobré chápete, aké namáhavé niekedy môže byť hľadanie brigádnikov. Chceme vám vaše hľadanie uľahčiť a preto vám poradíme, čo všetko môžete v inzeráte vylepšiť. 

 

Chcete, aby bol vás inzerát atraktívnejší ? Aby mal viac reakcií a pozretí? V prvom rade sa zamyslite nadmiestom jeho publikovania. Sociálne siete sú prvou voľbou mnohých zamestnávateľov. NIe je to zlý plán, ale ani nie najlepší! 

Najvhodnejším miestom na vloženie inzerátu sú inzertné portály. Sú namieru stavané k tomu, aby v nich brigádnici hľadali prácu a zamestnávatelia publikovali svoje ponuky

Vyberte si sú najvhodnejšiu inzertnú stránku a publikujte. 

 

Povedzte brigádnikom, kto ste

Ak ste na inzertnej stránke nový je dobré sa predstaviť. Viete o tom, že budete dlhodobo využívať služieb tohto portálu a budete naďalej hľadať ľudí do svojho pracovného kolektívu? Mali by ste zvážit, či využiť službu Top zamestnávateľ. Táto služba je ako šitá pre tých zamestnávateľov, čo chcú utkvieť v pamäti brigádnikov a povedať im, že ich dvere sú pre nich vždy otvorené. Získate tak viditeľnosť, ale i dôveryhodnosti.

 

Váš inzerát musí každý vidieť

Inzertné portály zlučujú mnoho pracovných ponúk na jednom mieste. Nie je teda divu, že každým dňom tu pribúdajú stále nové ponuky. Vy však chcete, aby bol váš inzerát, čo najviditeľnejší. 

Na dobrom inzertnom portáli by mala existovať služba podobná Top brigáde. Za menší príplatok, sa váš inzerát dostane do predným pozícií. Týmto spôsobom ho budú vedieť brigádnici jednoduchšie nájsť a skôr sa vám ozvať. 

 

Nechce sa vám čakať? Ozvite sa brigádnikom vy 

Brigádnikov je na portáli veľa, potrebné je ich osloviť, alebo vyhľadať. Služba, ktorá vám vo vašom zamestnávateľskej účte sprístupnil databázu brigádnikov, je presne to po čom by ste mali siahnuť, ak ste veľká firma. Prípadne ak robíte veľké nábory brigádnikov, alebo viete, že ich budete pravidelne vyhľadávať - je tu pre vás

 

Zaregistruje sa na inzertnom portáli ešte dnes a pridajte svoju ponuku !

 

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299