Ako si zariadiť domácu kanceláriu? 10 tipov, vďaka ktorým budete chcieť pracovať celý deň

Ako si zariadiť domácu kanceláriu? 10 tipov, vďaka ktorým budete chcieť pracovať celý deň

14.05.2021

Či už pracujete z domu alebo ste si vytvorili priestor pre robenia niečoho, čo máte radi, ako napríklad remeselníctvo, čítanie, alebo písanie, vaša domáca kancelária je miestom, ktoré by malo plne kreatívnych myšlienok a umožniť vám pracovať efektívne.

Domáce kancelárie môžu byť, ale v skutočnosti najviac zanedbávanými priestormi v našich domácnostiach. Naše tipy vám môžu pomôcť vytvoriť a aktualizovať si váš inšpiratívny priestor.

 

1. Váš pracovný stôl by vás mal jednak inšpirovať, ale aj odrážať vašu osobnosť. Takže sa nebojte zmeny. Jedným zo spôsobov, ako si zariadiť domácu kanceláriu, je dobré a dostatočné osvetlenie. Najmä ak pracujete aj večer a za tmy. Pútavá elegantná lampa dodá vášmu priestoru luxusný a zároveň profesionálny pocit.

 

2. Vytvorte si príjemnú atmosféru, ale nie príliš útulnú, aby vás to nelákalo k oddychu. Jednoduchý, ale útulný pracovný  vyvoríte napríklad kancelárskym nábytkom z prírodného dreva, rastlinami, vankúšmi a koberčekmi. 

 

3. Vdýchnite svojmu priestoru trochu života. Zabezpečiť si vyváženú domácu kanceláriu, ktorá je praktická, pohodlná a čistá. Izbové rastliny a kvety pomáhajú udržiavať čerstvý a čistý vzduch - a navyše vyzerajú tiež skvele.

 

Vedeli ste, že zelená farba podporuje kreativitu?

 

4. Vyzdobte si kanceláriu obrázkami alebo motivačnými citátmi, ktoré na vás hovoria. Naplňte svoju kreatívnu oázu žiarivým umením, aby ste sa cítili motivovaní.

 

5. Vydekorujte si váš priestor príťažlivým porcelánom Vileroy Boch, kobercom, dizajnovým nábytkom - pre vizuálny dojem. Trh je plný krásnych a cenovo dostupných doplnkov. 

 

6. Nebojte sa použiť dekoráciu z iných miestností v domácnosti. Vďaka kombinácii starého a moderného bude vaša kancelária osobná a budete sa v nej cítiť príjemne.  

 

7. Pustite dovnútra svetlo. Vďaka prirodzenému svetlu sa váš priestor opticky zväčší, čo je v malom priestore vždy veľké plus. 

 

8. Pre vašu kanceláriu si vyberajte farby, ktoré sa vám páčia a nie, ktoré sú v trende. Pracujete v prostredí plnom farieb, to vás môže inšpirovať pri vašej práci. 

 

Dobrá rada na záver

Organizácia je kľúčová. V chaotickej kancelárii nebude nič nefungovať dobre. Využite všetok svoj priestor!

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299