5 dôvodov, prečo sú hodinky skvelým darčekom (nielen) pre podnikateľky

5 dôvodov, prečo sú hodinky skvelým darčekom (nielen) pre podnikateľky

21.12.2021

Sezóna darčekov nemusí byt' iba na Vianoce či narodeniny, ale obdarovať vašich blízkych alebo spolupracovníkov môžete počas celého roka.

 

Ak premýšľate o tom, ako nájsť perfektný darček pre ženy. Prezradíme vám prečo by hodinky mohli byt' tou správnou voľbou.

Keď niekomu darujete hodinky, darujete mu čas

Čas je niečo, čoho by sme mohli mať niekedy všetci o trochu viac. Nosenie hodiniek udrží obdarovanú v prítomnosti, nebude sa musieť stresovať a neustále siahať po telefóne. Nosením hodiniek sa bude cítiť profesionálnejšie a uhladenejšie a lepšie pripravená riešiť akékoľvek výzvy, ktoré jej môže deň priniesť.

 

Tip: Viete prečo je dôležité nastavovať si ciele? (nielen pre podnikateľov)

Hodinky nie sú darček iba na jedno použitie

Na rozdiel od hodiniek, iné romantické darčeky, ako sú kvety a čokoláda, veľmi dlho nevydržia.Hodinky sú navrhnuté tak aký boli vhodné na každodenné nosenie, boli odolné a mali dlhú životnosť. Sú jedným z mála darčekov, ktoré sa dajú nosiť na dennej báze. Keď niekoho obdarujete, nie je väčšie zadosťučinenie ako, keď mu dáte niečo, o čom viete, že darček využije a bude ho milovať. 

Hodinky majú svoju osobnosť

Či už ide o klasický dizajn alebo elegantné zlaté hodinky s jemným sieťovaným remienkom, každé hodinky majú svoj vlastný charakter. V súčasnosti nájdete rôzne druhy modelov, farieb, dizajnov ako aj funkcii, ktorými hodinky disponujú. Sortiment hodiniek je naozaj veľmi široký, preto určite nebude problém nájsť hodinky pre každú ženu. Najobľúbenejšími značkami žien sú určite hodinky Guess, hodinky Festina, Candino či minimalistické dámske hodinky od Daniel Wellington.

 

Tip: Ak darujete žene hodinky, myslite na to, aby sa hodinky hodili k jej štýlu.

Hodinky sú ideálne pre ženy v biznise

Hodinky sú tiež pekným darčekom na oslavu významnej zmluvy, povýšenia alebo iných pracovných úspechov. Sú vynikajúcim doplnkom k obchodnému oblečeniu a správne hodinky dokážu viac než len ukazovať čas a môžu disponovať rôznymi funkciami, ktoré ženy v biznise využijú.

 

Tip: Nájdite ďalšie inšpirácie na biznisové darčeky pre ženy.

Hodinky sú každodennou pripomienkou

Ak chcete, aby si vás žena pamätala a myslela na vás, neexistuje lepší spôsob, ako darovať jej hodinky. Ak sa žena pozrie na svoje zápästie, ihneď si spomenie na osobu, ktorá jej darovala hodinky. Darovaním hodiniek ukážete a poviete, ako vám na niekom záleží.

Vyhľadavávanie

Sociálne siete


Fatal error: Uncaught exception 'Gss_Response_Exception' with message 'Cannot send headers; headers already sent in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php, line 564' in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php:299 Stack trace: #0 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(317): Gss_Response_Abstract->canSendHeaders(true) #1 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php(744): Gss_Response_Abstract->sendHeaders() #2 /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/App.php(117): Gss_Response_Abstract->sendResponse() #3 [internal function]: Gss_App->shutdown() #4 {main} thrown in /www/v/i/u71096/public_html/library/Gss/Response/Abstract.php on line 299